Aficions

dimarts, 10 de juny del 2008

Tots som diferents hi ha moltes coses per explicar, per compartir-les. Per aquí aniré penjant qualsevol cosa que em vingui de gust sobre tot el que forma el meu món (pensaments, paranoies, cançons, videojocs, anime, llibres, etc.) i tal com és per mi. Un lloc únic al igual que cada visitant que el llegeixi.



Per començar el blog poso aquesta foto en la qual es poden veure les coses que m'agraden i que formen part del món consumista. Així doncs, sense més preàmbuls:

  1. La lectura: portada de Dos velas para el diablo l'últim llibre que ha escrit la Laura Gallego i que tracta sobre la guerra mil·lenària entre àngels i dimonis. (Primer capítol)
  2. Els videojocs: caràtula del Lost Odyssey l'últim j-rpg que m'he passat i si no fos pels temps de càrrega acariciaria la perfecció.
  3. Anime: no és cap imatge de cap anime, ni la funda d'alguna sèrie però com que ho tinc a casa i tothom ha vist algun cop Bola de drac ho considero representatiu.
  4. Música: l'últim àlbum de Sopa de Cabra que sota el títol de El llarg viatge mostra alguns temes que no van tenir l'èxit que esperaven tot i que estan prou bé. No és el meu àlbum preferit però estèticament quedava bé amb les altres imatges.
Com que la música forma part de la meva vida i no puc passar un dia sense escoltar almenys una cançó en moltes entrades posaré l'enllaç a algun tema que m'agradi i amb alguna ressenya. Amb tots vosaltres un tema instrumental que m'agrada força:

Títol: To Zanarkand
Compositor: Nobuo Uematsu
Àlbum: BSO Final Fantasy X

3 Comments:

Anònim ha dit...

Albert!!!
Com que no he vist el teu nom per enlloc doncs començo amb ell.
Be, xò de fer un blog es una bona idea, ven be tothom en te un (alguns amb coses interesant que dir, i altres que no) espero que aquest no sigui el teu cas :P aniré rundinant per aqui per comprovar-ho! I qui sap, potser m'animo jo a fer un ^^

Comento la teva primera entrada. Res millor que parlar'ne d'aficions. No tenim gaire en comú, suposu que la lectura y la musica, com tothom :) Per cert el llibre aquest del que parles pinta be, ja me'l deixaras.
Espero les teves pròximes entrades!

Vagi bé!

Jennifer ha dit...

Hola Albert!
Com estas...jo aqui asseguda...I bueno, t'escric un comentari (en català...xD) per dir-te que jo tambè m'he fet un blog.
Espero que et passis a comentar les meves tonteries!
Una abraçada ben forta!

Jenny

Tamy ha dit...

Hey!! Que jo tambè m'he fet un blog! La Jenny que m'ha cupiat!!:O
Doncs això, que a vere si poses noves entrades!
Si llegeixes aixó avui, a vere si et pots conectar i parlem de la universitat i tot allò, si?
Dew!!