El món interior

divendres, 20 de juny del 2008

Segur que algun cop has sentit que el que compte de les persones no és el físic, l'exterior sinó l'interior, que persones que poden ser molt atractives en realitat no valen gaire o al revés, persones que al veure-les no et criden l'atenció o ho fan en sentit negatiu, amb el temps t'adones que són bellíssimes i voldries assamblar-t'hi o creus que el món aniria millor si hi haguessin més persones com ella. Fa temps vaig trobar una imatge que ho reflecteix a la perfecció:





No li veiem el cap però per la manera de vestir suposo que és una persona seriosa, amb una feina de certa responsabilitat i que és fàcil de pensar que és un soso o un avorrit però en canvi al seu interior hi ha un paradís; no és cap disco, ni cap lloc de festa però de fet és un lloc idíl·lic. Potser l'exemple no és l'ideal però aquesta imatge m'agrada molt.

Títol: Més enllà
Grup: Lax'n'busto
Àlbum: Relax
Frase: "A dintre teu hi ha un paradís per descobrir-lo"



La cançó que he posat no és de les que més m'agraden (de fet no m'agrada molt) però trobo que fa molt per la imatge que he posat. Espero que us mireu la lletra que és el que li fa (què si no?) i que per alguna cosa us la poso.

1 Comment:

Tamy ha dit...

Molt bona la foto! Impacte, eh?!
Tens molta rao en el que escrius. Tots tenim un paradís dintre, però tot i així, alguns o no saben que ho tenen o ho ignoren completament. Per això que hi ha males persones, perquè no han sapigut cultivar el seu paradís interior. Penso que tot en tenim, però que alguns fan més per cuidar-ho i altres que posant-se una samarreta de marca ja pensen que tenen el paradís a fora.
El problema està com saber com es la persona amb la que estàs...suposu que per això ens portem grans decepcions per no saber veure com son realmente les persones...al meu blog he fet una entrada que te a veure un amica amb això, jaja tinc la solucio per a les decepcions xD

Ja saps a cuidar el teu món interior, i sobretot intentar mostrar-ho una miqueta al exterior.
;)