Ipsen y Colin

dissabte, 28 de juny del 2008

No, no em trobo malament ni penso escriure en castellà (tot i que després de començar a llegir aquest tex salta a la vista) però és el títol del video que us posaré i no l'he volgut traduir.

A molts no us sonarà de res (això vol dir que no coneixeu una de les sagues de videojocs que més m'agraden) però no per això us deslliureu del plaer de veure'l. Com que sóc molt bo us poso una mica al corrent dels personatges i de la història del Final Fantasy IX (a grosso modo) previs al video que ens ocupa.

Yitán: jove que no coneix els seus pares i va ser adoptat pel cap d'una banda de lladregots que es fa passar (i amb molt d'èxit) per un grup teatral. És molt honrat, obert a la gent i amic dels amics.
Daga: Filla de la reina d'Alexendria mai va sortir del palau fins al dia que va conèixer en Yitán al qual li va demanar que la segrestés sense saber que havia vingut a fer això.
Continente Exterior: un dels continents de Gaia, la Daga i els altres viuen en el Continente de la Niebla (si no em falla la memòria xd).
Lindblum: Un dels regnes més importants del Continente de la Niebla i ciutat on resideix la banda d'en Yitán.
Vivi, Eika, Quina, Freija Steiner i Beatrix: companys d'equip (menys la Beatrix) i també de l'aventura.
Treno: una "ciutat" del Continente de la Niebla on es viu la nit.



L'important del video (que segurament no l'haureu pillat del tot si no us heu passat aquesta joia en forma de videojoc) és el conte que li explica en Yitán a la Daga.

PD: Algú s'ha adonat que aquesta és la primera entrada sense tema musical?

1 Comment:

Tamy ha dit...

Mal començament! Que té de dolent escriure en castellà???:O
No em sonen de res aquest noms, jo només se els de Squall i Rinoa (crec que s'escriuen així).
El conte tampoc le acabat de entendre gaire...suposu que Ipsen i Colin seran Yitán i Daga..no? nuse ja et dic que no m'ha quedat clar.
Bueno, si es el que t'agrada :P
Vagi bé!