La lluna

dilluns, 23 de juny del 2008


Un dia vaig sortir a passejar a prop del mar i al veure la lluna i els núvols no em vaig saber estar de fer-ne una captura. Hi ha tant per llegir en aquesta fotografia que ho explicaré en una entrada dedicada a ella.

1. El mar; lloc d'inici i final. Quants vaixells han salpat en el mar rumb a noves terres i cultures? Molts, així com també és un bon lloc per estar perdut i en calma amb el teu voltant a no ser que hagis naufragat. Un lloc que em tranquil·litza i que m'agrada.

2. L'horitzó; aquell lloc on s'ajunten el cel i el mar, impossible d'arribar-hi però al mateix temps signe de noves etapes, de més enllà.

3. El cel; cúpula des d'on ens arriba la llum natural i on es reflecteix la climatologia. Qui sap si és un dels destins del Més Enllà, almenys per ara és la llar dels ocells, dels núvols, del sol, de les estrelles, de la lluna. A més a més, un cel blau ben brillant alegra que no vegis.

4. Els núvols; trossos de somnis i de figures que a vegades són irreconeixibles però d'altres les identifiquem. Tos hem jugat algun cop a mirar els núvols i dir a que ens recorden.

5. La lluna; la senyora de la nit que amb la seva bellesa blanca és la mostra més visible del que és la perfecció, sobretot quan es mostra en la seva forma rodona. Però la lluna és més, també és l’encarregada de conduir la marea de fer-la augmentar o disminuir, un signe de feminitat.

Veient una imatge com aquesta, la nostra ànima pot trobar, momentàniament, la pau, sobretot si la contempla al natural i no entaforada en una fotografia.

Títol: The Place I'll Return to Someday
Compositor: Nobuo Uematsu
Àlbum: BSO Final Fantasy IX



Aquest tema és especial perquè em porta molt bons records del principi d'adolescència i de la meva entrada al món dels videojocs amb majúscules. Potser no és el millor tema de la discografia de'n Nobuo Uematsu però almenys és un dels temes musicals que el recordo amb tendresa.

2 Comments:

Tamy ha dit...

Molt bonica la fotu! Ja saps que jo soc molt de fer fotos al no res xD
Llegint això de els núvols he recordat un dia que estavem jo i la Jenny al seu terrat mirant els núvols (d'això fara unes setmanetes només) i vam veure la cara de déu jajajaja va ser molt bo! A la Jenny li va entrar por i tot! jajaja Anavem una mica colocades xD jaja però ja saps com som nosaltres!
vinga! a pasar-ho bé!!


PD: Albert!! treu aixó de comprovació de paraules alhora de escriure un comentari que fa mes pal!! y de vegades posen mig teclat per a escriure i tardo mes descifrant les lletres aquestes que escrivint el comentari! que ja es dir, perque amb ho a poc a poc que vaig escribint en català xD

Anònim ha dit...

doncs la foto.... sincerament eh!!!

doncs ke no m'agrada.... ke vols ke et digui....
pero uenu....
y una cosa... akesta era la entrada ke avias posat per mi o era la anterior????......
y per cert.... tinc una ideeta a sobre de la o ..... ya et dire....

apa



PD: ke avias pres avans de descriure akesta foto???

PD2: el cel blau ben brillant alegra que no vegis y crema ke no vegis tambe xD

PD3: soc el Rafa