La nit de Sant Joan

dimecres, 25 de juny del 2008

Això ho volia escriure el dia que tocava però per qüestions alienes a la meva voluntat (mala organització del temps) no ho vaig poder però no es quedarà pendent. Així doncs, aquí ho teniu:





La nit de Sant Joan (la nit màgica) és una nit de festa, d'alegria i diversió en la qual els més petits tiren bombetes i cremen bengales i miren les fonts de colors (de fet sempre m'han encantat les fonts aquestes) mentre els més grans tiren petards, correcames, coets i demés artilugis propis d'aquesta celebració.

Després d'uns quants anys sense fer res d'especial en aquesta nit aquest cop vaig trencar la tradició familiar i m'ho vaig passar de puta mare amb la meva colla (no completa, a veure si pel meu cumple hi poden ser tots) i sobretot amb un "hombre" (xd) que apenes coneixia i que em va fer riure molt. Quant que em vaig divertir!!

Títol: La nit de Sant Joan
Compositor: Strombers
Àlbum: Que ruli!
Fragment: "La nit de Sant Joan és nit d'alegria, doneu-me xampany, doneu-me xampany"



Bueno, la cançó és d'un grup que no m'agrada (no tinc álbum d'ells) però el tema no està malament i fa molt per l'assumpte del missatge. Divertiu-vos molt si no ho vau fer aleshores i si ja ho vau fer torneu-hi que sempre va bé.

2 Comments:

Tamy ha dit...

Ei!!
Si que ho vam pasar bé al final oi? jaja em vaig riure molt xD
Quant a tu, creec que vas beure massa! jaja no fa falta per passar-ho bé! ;)
Ja em contaràs com va acabar la nit...o el dia depenen de l'hora a la que vau acabar...
Tenim que repetir un d'aquets dies eh?! Si qualsevol cosa m'avises ;)
L'any que ve repetim!! I tant! jaja
T'espero pel meu blog! jaja que no em comentes mai, encanvi jo a tu si!! :@ jajaja
Vinga que vagi bé!

ichigoRafael ha dit...

Ola Albert el meu cosi m'ha dit q tenies un blog i q posaves coses de la nit de Sant Joan i he vingut a comprovar q posaves jeje, aixi q tu vas passar bé amb mi no? si es q et refereixes a mi.
A veure si l'any q ve no beus massa i comences a dir "xorrades" jeje.
Vinga q et vagi bé la vida.