La emperatriz de los etereos

dimarts, 15 de juliol del 2008

Si bé l'últim llibre que ha escrit la Laura Gallego (probablement la meva autora preferida) és "Dos velas para el diablo" vull comentar l'anterior treball que ha presentat: "La Emperatriz de los Etéreos".

Després de la publicació de la trilogia "Memorias de Idhún" (saga que la va llençar a l'èxit tot i que, personalment, comença amb un 9,5 o 10 i acaba amb un 8) va dur en secret (vaja sense comentar-ho a la seva web fins que va faltar poc perquè sortís) el seu següent treball que seria un llibre únic i molt personal: el va escriure a mà en unes llibretes!! Ara és quan hauria de dir de què va el llibre i presentar els protagonistes però hi ha un vídeo que he trobat en el You tube (on sinó?) que us ho explicarà molt bé i, a més a més, el dia que es va filmar jo era allà.



Això va ser pel novembre, m'agradaria posar tota la xerrada que va fer la Gallego (que va dir coses molt bones) però no la tinc, per tant us passo unes paraules que me les vaig apuntar perquè crec que són molt bones: "Hay que tener un pie en el aire para soñar y el otro en la tierra para trabajar". Si aneu a la pàgina web del llibre podreu llegir algunes crítiques i el discurs de presentació (dins l'apartat de notícies) que va fer la Maite Carranza


El llibre em va agradar molt (sí, ja sé que és obvi però ho havia de dir) potser perquè es desmarca un xic del seu estil, potser pel moment que estava passant (la qual sempre influeix en l'opinió de qualsevol llibre, pel·lícula, cançó, videojoc) o vés a saber per què. Trobo que en el fons el llibre tracta de la recerca d'un mateix i, per això, vaig trobar que el llibre és molt personal, molt intim. Per si a algú li ha agafat ganes de probar-lo des d'aquí pot llegir el primer capítol tot i que ja saps com comença.

1 Comment:

Tamy ha dit...

Doncs pinta bé, n'ho tindràs que deixar! jeje
Com es nota que t'ha marcat aquest llibre jeje tota una entrada per a ella :P
Vinga vagi bè!