A la tele!

diumenge, 13 de juliol del 2008

Diumenge a la tarda estava tranquil·lament escarxofat en el llit mirant una peli després de força temps sense fer-ho. L'elegida: Transformers, una peli, per a mi, mediocre. Ja sé que no és una peli de super actualitat però això tant és, al igual que la peli, el que dóna peu a aquesta entrada és una trucada que vaig rebre (per un cop que decideixo que tinc temps per veure una peli sencera sense interrupcions) convidant-me a anar al dia següent de públic al plató de "Buenafuente, ha salido un momento" i jo, ignorant de mi, després de parlar sobre hores i com quedem per anar accepto sense haver vist mai cap programa al complet; només alguns fragments via You tube.


Després d'un viatge nerviós per si al final seríem tres o no (mira que avisar-nos que pot venir un més una hora abans de començar grr) i veure que seríem dos els que gaudiríem de l'estada vam arribar a lloc. El primer va ser firmar el document dels drets d'imatges (m'agradaria saber si algun cop algú no l'ha firmat) i de menjar un grandiós entrepà i beure un refresc vam entrar a plató i, sorpresa, ens van col·locar a primera fila just davant del lloc on en Berto faria el monòleg (molt bo) de començament de programa. Però, per què no acompanyar aquestes paraules amb un video? Així doncs, un fragment, no és el millor però si que és especial, del programa:



Un dilluns no té perquè ser un mal dia i per demostar-ho aquest últim dilluns (llàstima que era de vacances) on vaig poder gaudir d'una bona estada a la televisió. Gràcies Tamy per pensar amb mi per anar-hi.

2 Comments:

Tamy ha dit...

Eyyy!!!
Gràcies a mi que no t'has vist aquesta merda de pely xD!!!
Que bó que va ser el programa y que bo que es (y està jiji)"el tito!"!! jajaja aixxxx
A vere si tornem la setmana que ve però posem més gent perquè no hi hagi problemes al final...
El millor del programa va ser quan va imitar al alemans...maemia que bueno es el cabrón!!! ho sento tenia que dir-ho en castellà xD
Vinga vagi bè!

Anònim ha dit...

Hola!!!
Sóc la Noelia!
Que guai al programa del Buenafuente, anda que no, segur que vas riure un munt jeje quina sort.

Doncs res, a veure si et conectes més sovint, que últimament no hi ha qui et vegi el pèl pel messenger.


Que vagi bé!!!

XaU PeToNs*