Cap a...

dijous, 7 d’agost del 2008

Ja fa dies que no escric res al bloc però és que tinc un petit problema sobre el que pretenc que sigui el bloc. Al principi tenia una idea molt abstracte de què faria del bloc (només cal mirar una mica enrere per adonar-se de la varietat de temes que he tractat, tot i que en el fons no han estat tants), més que res pensava mostrar a la gent les coses que m'agraden i donar la meva opinió sobre diversos temes humans però ara no sé ben bé cap on vaig.



Una cosa tinc clara vull tirar el bloc endavant i ho penso fer. Cap on aniré? No ho sé però algun lloc aniré a parar i segur que estarà bé. 16 entrades i ja tens aquests problemes/dubtes? Sí, però tant és! El que importa és que penso tirar endavant ja que això dels blocs m'està agradant molt (tot i que de moment participo poc perquè quan estic de millor humor per mirar aquest tipus de pàgines és a la nit i quan m'hi possaria és hora d'anar a dormir) i trobo que n'hi ha de molt bons i, sobretot, interessants. He trobat molta vida intel·ligent!! (la qual cosa no vol dir que no en conegués).

Probablement aviat crearé un bloc només de música (tot i que l'anglès tindrà una presència molt mínima ja que, per sort, no és l'únic idioma terrestre) on posaré la cançó, la lletra i algun comentari meu però no és segur que ho faci tot i que de fer-ho ja ho comentaria.

Una cosa que fins ara no m'agrada del meu bloc és que no tinc massa contacte amb els que el llegeixen i que els que em deixen un comentari (gràcies) no obtenen res. Ells opinen però es queden sense saber que opino jo del que han dit o si tinc algun comentari a fer. És per això que a partir d'ara quan publiqui una nova entrada, a l'anterior (en forma de comentari) expressaré la meva opinió i si algú respon es podria crear un mini debat sobre el tema en qüestió si és que ho permet.

Bueno... m'estic enrotllant molt per una entrada merdeta que potser no hauria ni d'existir però que l'he creat.


Tema: Tantes coses a fer
Grup: Els Pets
Àlbum: Sol
Fragment: "Si el món es mou / com puc estar aturat"


Estava dubtant entre algunes cançons però al final he triat aquesta que és un cant a la vida, al dia a dia, al tirar endavant ja que “hi ha tantes coses a fer” que potser comença a ser hora de posar-se a la feina i començar a fer-ne algunes, ja que mai se sap quan se’ns acabarà el temps que tenim i serà millor que l’haguem aprofitat, ja que no tenim una segona oportunitat i “a fora hi ha un dia a punt d’estrenar”. El desaprofitarem?

6 Comments:

Anònim ha dit...

ke estrany... si l'albert sempre dubte del cami ke a d'agafar i a la fi es fa un embolic, el seu bloc no havia de ser menys apa tu! jaja

uenu doncs tens rao... entrada merdeta ke no auries d'aver publicat (o sí, no em facis cas)...

parlem ara... fins dissabte

RAFA

Anònim ha dit...

ahhhhhhhh i se m'ublidava... la cançó no m'agrada gens.... no se a tu... en akesta entrada sona mes SALTA dels Tequila... si ke fa anys no.... tants com tu dubtan...

apa (vui dir apat)

Tamy ha dit...

Hey! No comencis a dubtar que així no anem bé!
La idea del blgo de música está molt bé si vols et puc ajudar...mes que res per posar alguna cnço d'aquestes que tan m'agraden encara que siguin en anglés *Oasis Live Forever*!!! (h)

Sobre el teu blog! Es personal, es teu i pots posar el que et dongui la gana nen! Com si vols fer una netrada en blanc! No et capfiquis en aixó!

Parlan de Tequila...em vulia baixar una cançó d'ells que surt a un anunci de la sexta...com es deia... Apa vaig a pensar fora del teu blog xD

Sort demà!!
Dew!

Anònim ha dit...

jo crec que cadascó es lliure de fer el que vulgui :)
i si no et volen llegir, que elos donis pel sac :)
jo al principi vaig crear el blog pq tenia un munt d'escrtis meus i ho volia compartir
pero hiu ha dies que vui parlar sobre algun tema o vui comparti algo
es una meravella el contacte humá que es pot trobar per aquí :)
petons

Éfride ha dit...

a mi em passa alguna cosa semblant amb el meu blog, però ja desisteixo de saber de què va xD En un principi volia que fos un diari poètic, però nah, no em sortia, vaig pensar de posar-hi escrits, però no em ve la inspiració, i ara només escric quan sento que en tinc ganes. Bé, la varietat de temes és interessant, no? 8-)
Tens raó amb lo dels comentaris, potser és una bona idea ^^

Omega ha dit...

A veure Rafa, sóc com sóc i el no parar de dubtar forma part de la meva manera de ser i en el fons no fa massa mal. La cançó que al final no vaig ficar era "No sabe a donde va" d'Amaral.

Dubtar (a part del que li he dit al Rafa) em demostra que estic viu ja que si no fos així no podria estar segur que tinc un dubte.

Crec que el bloc de música tirarà endavant però no el crearé fins que no tingui ben pensat (i a punt) el disseny que vull.

El bloc, com tu dius, és meu i hi ficaré el que vulgui (bueno... d'autocensura podria haver-n'hi) i d'aquí un temps quan ho miri ja pensaré si va ser una bona entrada o no.

Mamba negra (com s'escriu correctament el teu nick, amb una majúscula, dues o cap?), al igual que la Tamy, tens raó en dir que puc escriure el que vulgui (ara acabo de pensar que podria publicar una fanfic que tinc molt abandonada)i que no em preocupi pels comentaris, que al cap i a la fi no importen però sempre agrada de tenir-ne (o almenys a mi :$).

El teu blog m'agrada molt, sobretot el que escrius (com és obvi i ja t'he comentat algun cop) només té un "defecte": l'actualitzes molt i no trobo prou temps per llegir-me'l :$ Però quan m'organitzi el temps bé això canviarà ;) Per cert, si no et comento gaire és perquè quan hi entro em vull llegir totes les entrades i només comento la última publicada.

Ah! Sí, el "contacte humà" que hi ha pels blogs és preciós per mi aquí (de fet ja ho comento en la nova entrada) un es mostra tal com és o almenys pel que fa al pensament.

Éfride, potser tampoc saps cap on va el teu blog però et puc garantir una cosa: és molt personal, el teu bloc només pot ser teu si fos d'un altre seria molt diferent i a mi m'agrada com és. Dius si és interessant, et responc si et dic que aniré mirant a veure quan actualitzes i què dius per dir-hi la meva? ;)

Ja veus que amb lo dels comentaris ho tiro endavant. Ja ho havia fet amb una fanfic (la que li he comentat a la Mamba Negra) que escrivia i trobava molt interessant els comentaris que em feien i m'agradava respondre era com si hi hagués una comunicació real.

Sort a tots i totes i gaudiu de la vida! ;)