Tantes coses a dir...

dimarts, 12 d’agost del 2008

Un sempre té moltes coses a dir i sovint no troba el moment de dir-les o no sap ben bé aquí dir-les. Aquestes coses poden ser banalitats a ulls de molta gent però no tenen perquè ser-ho per a tothom. Si una cosa he comprovat al llarg dels últims anys és que és molt més fàcil mostrar el teu interior, la teva filosofia de vida, la teva manera de pensar i veure les coses per escrit que no pas de qualsevol altra manera. És per això que m’espanta el no saber què dir a la meva gent, als amics (sobretot) amb els quals no quedo gaire per culpa de la distància o bé perquè els nostres camins s’han començat a separar.



L’ésser humà té la necessitat d’expressar-se i ho pot fer de moltes maneres diferents: amb música, mímica, senyals, inventant-se històries, xerrant, debatin, interpretant un paper, etc. Crec que això ens fa ser “superiors” als animals (encara que sovint hauríem d’aprendre d’ells moltes coses) i al mateix temps ens diferencia de la resta de persones ja que cadascú ha d’expressar una sèrie de coses diferents que la resta i, com no pot ser d’altra manera, en les que varies persones coincideixen, es diferencien en la manera en que ho expressen.




Tema: Canciones
Grup: El Canto del loco
Àlbum: Zapatillas

Una gran cançó del grup, tot i que personalment, en tenen de molt millors. Tothom té les seves pors però, quin lloc pot ser millor per expressar-me que en el meu món?

4 Comments:

Anònim ha dit...

bona nit primeeeeé....

dius que és més fàcil mostrar el teu interior, la teva manera de pensar i veure les coses per escrit???
doncs jo dic que depen de la persona. no creus??? vols dir que es mes facil per a un cec??? i no u dic per a que riguis. compte!
es... mes facil per als que li fa por parlar amb la gent, o timidesa... tu mateix u dius: 'm’espanta el no saber què dir', doncs digues lu kat dongui la gana, lu kat surti del cor, de la ment, d'on sigui... pero digue'ls alguna cosa noi!!!!!!!!!
...i respecte a lo ultim, el camins no se separen sols, sio per voluntat... vols dir ke la teva voluntat desitja ke se separin???

apa. molt bona la cancion en plural (riete ke era un chiste malo)

PD: no es lu mateix 'aquí' ke 'a qui'... ho dic per la errata ala segona linia da l'antrada

PD:Has vist el relleu de 4x100 lliures. INCREIBLE!!!!!

Anònim ha dit...

ah

sa-ma-nu-bli-da-ba

PRIMENSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!

jeje

Tamy ha dit...

Puto Rafa que se me ha adelantado ¬¬... xD
Tantes coses a dir...uff i tant :$ llàstima que pensem abans de dir-les, sino crec que ens durien unes quantes sorpreses!
Estic amb tu, jo tambè tinc la mateixa preocupacio de no saber ben bé a qui puc dir les meves banalitats ni les meves coses importants...:( Ja ho aprenerem amb el temps, com amb tot.
Buf! quan de temps que no escoltava aquesta cançó!!
Vagi bé!

PD: Com va el curro?

Omega ha dit...

Rafa dormido (déu n'hi do quin nom), potser sí que depèn de com és la persona però cada mitjà i situació és més preferent per parlar d'unes coses o altres i també la comoditat. No sé ben bé com dir-ho però per escrit pots arribar a dir coses que en veu alta o cara a cara no diries (i no em refereixo a declarar-se ni a res per l'estil).

Els camins a vegades se separen sense saber com o per falta de mitjans per mantenir-los i, alguns cops, al voler-los conservar. La vida no és fàcil i en això recau la seva gràcia (una d'elles).

L'errada és això: una errada. Saps perfectament que "el relleu 4x100 lliures" entre dins de l'esport i que per tant no ho he vist. Per cert, els missatges en que la gent diu el seu número de comentari en una entrada (sigui d'on sigui) no els suporto grr.

Tamy, això potser és cosa de l'edat o vés a saber. Sobre a qui dir les coses el millor és dir-ho a la gent que realment t'importa i saps que no es riuran de tu però amb la resta aquí si que cadascú ha de decidir si s'arrisca o no. El curro ja saps que "no va" malament.