Naufrag

dijous, 18 de setembre del 2008

Com un naufrag que després de veure la mort, torna a recuperar l'esperança, al veure al lluny una illa, que li proporcionarà la salvació esperada i anhelada, però que no pot arribar-hi perquè de sobte s'enfonsa en la mar per culpa d'una rampa. Just quan tornava a viure, a tornar a estar alegre i content amb el present, ell mateix em clava una bufetada d'aquelles sonores que et deixen clavat al terra. Si fa uns dies una de les espelmes que em guiaven per aquests oceans de tenebres i de dubtes es començava a apagar de manera molt preocupant per a mi, una llum (d'una llanterna) m'il·luminava fent-me a saber que els habitants d'un món, on havia viscut prop de tres anys i moltíssimes hores online i unes quantes en viu, em felicitaven tot i haver perdut el contacte amb ells des de principis d'any de manera total i des de l'estiu passat de manera notòria, m'il·luminava fent-me pensar que potser podria tornar-hi de manera gradual o amb una nova identitat o potser només passar-m'hi de tant en tant per a veure com evolucionava. Però avui, amb un simple* mail (que ja feia quasi una setmana que esperava) l'espelma s'ha apagat i no sé si tornarà a donar llum i si es dóna el cas si il·luminarà tant com ho ha fet durant els últims anys.

Mentre escric aquestes paraules miro l'altre espelma vella que mostra signes de voler apagar-se també i jo (pobre de mi!) no sé que fer per mantenir-la. És realment el final d'una etapa online plena de moments molt bons? De moment ja no hi haurà aquella il·lusió a l'obrir el correu o emoció per llegir un mail.

Amb tota aquesta alegria demà començaré Història de l'Art amb uns professors que no conec, amb uns companys amb els quals no sé com m'aniran les coses i amb una hora i mitja buida a mig matí. Només puc dir una paraula: Alegria!!!



Cançó: Por ti
Grup: El Canto del Loco
Àlbum: Zapatillas

Preciosa cançó "por ti lucharé por todo el cariño que has puesto conmigo por todo tu tiempo por haber querido tenerme contigo" hem d'agraïr tant a aquells amics que sempre t'han fet costat i has pogut comptar amb ells pel que fos "Siempre me has demostrado que eres como un milagro
algo tan especial que siempre me ha arropado". Per tu he lluitat i ara lluitaré per mi perquè m'ho mereixo i ja estic (quasi) preparat per plantar cara al que sigui amb el cap ben alt. Gràcies per tot, ja fot mesos que aquesta cançó l'associo a tu encara que sé que no llegiràs res d'això. Gràcies per...

*Simple; no és la paraula ni de lluny (en un mail es poden dir tantes coses i llegir-ne un, segons de qui sigui, pot ser una quantitat de temps molt ben aprofitat) però quedava bé.

Editat: després de llegir el comentari de la Tamy (sobretot el punt dos ja que l'altre no crec que passi) canvio la foto per una que dubtava de ficar enlloc d'una d'ella. De fet queda millor així.

4 Comments:

Omega ha dit...

No sé de que passes,*-x-*swiMmer*-x-*, però allà tu.

Ai Tamy, més que sort aquest any espero que la sort sigui la meva gran companya del pròxim perquè si el següent és com aquest... No veig la forma d'arribar a ser optimista.

Mir, tens raó tot i que normalment sempre he estat pessimista aquest últim més m'he proposat veure les coses pel costat bo i avui no es pot dir que hagi estat un bon dia per a l'optimisme.
Gràcies per la visita i per ficar-me a enllaços. Si et sóc sincer sóc molt inofensiu (de fets) però vés a saber si algun dia se'm creuaran els cables i seguiré l'exemple d'aquest home normal xd

Éfride, fins fa poc temps aquesta era una cançó que semblava feta per mi, sobretot el tros que he citat, i ara he decidit fer-li cas. Haig d'actuar més.
Sobre el treball de recerca, vaig treball partint de la base de quin era el motiu de l'èxit de la saga. Si vols que t'expliqui més (per aquí em podria estendre massa i ara no tinc temps) m'envies un mail a la direcció del perfil o m'agregues al msn, tu mateixa ;)

Molta sort a tots i que el somriure no fugi de la vostra cara!!

Tamy ha dit...

Me ha costado entender la entrada, creo que si no me hubieses explicado lo del mail no me hubiese enterado de nada...
Siento lo del mail..., ya sabes lo que pienso asi que abrete a lo que te espera, y deja atrás lo que no vale la pena...
Sobre lo del foro, después de esos mensajes que te dejaron creo que deberías volver, al menos paulatinamente, quizás te lleves una sorpresa y vuelva a marcar tu vida como lo hizó entonces :)
Busca otrás luces!!!
Y bueno mañana mucha suerte!! No te pediré que me cuentes las clases...porqué sino pasará lo mismo que hoy xD así que bueno hablarmeos por la noche. Yo salgo a las 8, sólo tengo 2 clases ^^!

Apunte importante: Albert por dios!!! Quita esa foto!!! Bueno no se que pensarán los demás, pero yo pienso 2 cosas:
1. Que por mucho que la hayas pixelado no creo que a ella le haga ninguna grácia verse aquí y menos de esa forma.
2. Al principio me ha parecido que ibas a hablar de pederastia o algo así xD no se parece a lo que sale en el telediario de las fotos que enseñan los policias xDxDxD quizás este exagerando...pero me ha dado esa sensación xD...

Ale! fins demà!

Anònim ha dit...

Albert soc el joan (uruki4) el del blog k mai actualitzo XDD ^^'

K dic k a veure si em donaries el teu msn k aixi parlariem k ja k em cumentes magradaria k parlessim ^^

vinga noi pensatu ehh i me lescrius on hi han els comentaris i ja tagregare
bueno adeu!!!!!

theSpiritOfswiM ha dit...

ohhhhhhhhhhhhhhhhh!

mierda como siempre me pierdo la foto!!!!! joe... YO KIELO VERLA!!!

respecto a la cancion de Por ti de ECDL, ¿sabias ke va dedicada a su madre? la escribio por ella y para ella.

y bueno... ¿te e comentao ke ultimament se te va un poco la olla?

nada, un saludo y nos vemos luego