Canvi d'imatge

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Si ahir deia que havia tingut un problema al intentar canviar la plantilla avui, després de molt temps retocant directament l'html, he aconseguit donar-li l'aspecte que veieu ara. si bé pot modificar una plantilla ja existent pot ser fàcil per algú que no en sap gens és molt difícil.

Plantilla original de Final Fantasy:


Vaig organitzar les coses a la manera i em va quedar així:


No sé a vosaltres però a mi no m'acabava d'agradar, ho trobava molt impersonal i aleshores va ser quan vaig decidir començar la gran baralla c
ontra l'html donant, després de varis intents:

Primera "personalització casi definitiva":



El color verd el trobava massa viu i l'he cambiat pel que hi ha ara:



Em feia gràcia posar els enllaços als planetes veïns més amunt perquè fos més fàcil de veure'ls. Al llarg d'aquesta (si puc que avui és l'únic dia que no tinc uni) faré algun petit canvi com ara afegir imatges, canviar la del meu perfil i potser crear una nou apartat. Ja em direu què us sembla el nou disseny pels comentaris o per l'enquesta ;)

5 Comments:

theSpiritOfswiM ha dit...

a mi me encanta la plantilla!!!

no sabia que es poguèssin posar columnes a tots dos costats.... com as trobat la plantilla... yo en vui una!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

al final has pogut salvar la situació jajaja
si que es dificil, jo al final me la vaig carregar :(
wenu...

seguraement pasarem l'un al costat de l'alte el disabte que be jajaja
el meu germá m'ha dit que e smolt gran el saló del manga..pro igual erns veiem i tot XD

petons

Andrea Kruithof ha dit...

ho he aconseguit!!!
està molt bé la distribució en tres columnes!

Éfride ha dit...

Jo, t' ho has currat.
Està força guai, però no sé amb quina plantilla em quedo, si amb aquesta o amb l' anterior... El que està clar és que aquesta és més original!
Petoons!!
PD: la historia de la "pregunta existencial" em va encantar! ^^

Omega ha dit...

Abans que res, com que no m'acaba de convence'm l'anterior plantilla i la majoria dels qui van votar a l'enquesta tampoc he decidit canviar-la per aquesta que quan la vaig veure em va agradar molt i transmet la calma que vull i mostra un disseny simple però elegant. Ja votareu, si voleu, quan posi una nova enquesta :P

*sRwiAmmFeAr*, ja et vaig dir pel teu blog d'on vaig treure aquella plantilla però de moment no has fet cap canvi. En faràs algun?

Crec que ja t'ho vaig comentar, Mamba negra, que segurament l'endemà ja em deixaria fer més canvis i així va ser. I sí, és difícil modificar l'html i més si no saps ben bé com va jj Al final hi aniré el diumenge em sembla que serà sense disfressa :(

Ai, cassperdut! Gràcies és le que volia fer i, com pots veure, ho he tornat a canviar però deixant tres columnes. Et va qeudar molt bé el nou look dle teu bloc tot ique crec que ja t'ho he dit.

Gràcies pel comentar Éfride, tot i que ja has vist que he tornat a canviar la plantilla però ara m'agrada molt més i no sembla tan barroera com l'altra.

Gràcies pels vostres comentaris!

Cuideu-vos i sigueu feliços!!

Un petó