Cap on vaig?

dijous, 13 de novembre del 2008

Cap on vaig? Ja fa uns quants dies que m'ho pregunto i la veritat és que no trobo la resposta. Poques coses em surten bé últimament i no paro de perdre el temps estúpidament i sense saber ben com.


Seria tan fàcil aïllar-me... tancar-me a la meva habitació, apagar el mòbil, dir a casa que no em passin cap trucada, passar de connectar-me poc al msn a abandonar-lo del tot, deixar del tot la uni, donar-me de baixa del programa Èxit, no sortir de casa. Però, què guanyaria? Res. Simplement empitjorar el meu estat d'ànim i tirar per la finestra el present i el que tinc.

Els videojocs... llegeixo molt sobre ells però últimament no jugo ni una hora a la setmana i això que fa un parell d'anys, com a mínim hi estava mitja hora diària. Però ara vas a la uni, és normal que tinguis menys temps. No, entre que falto massa, que estic desconnectat, veig un camí molt empinat per a resoldre aquest quatrimestre. La lectura... tant que m'agrada(va) llegir i ara mai ho faig, fa un parell de dies vaig agafar un llibre i, de sobte, vaig ser conscient del temps que feia que no llegia quan des de ben petit acostumava a llegir cada dia.

Cap on vaig? No ho sé però vull arribar a bon port, necessito trobar la brúixola que m'indiqui el nord. Sortir d'una vegada d'aquest cicle i tornar enrere, només dos anys, dos anyets de res. És clar que llavors una bona part de la colla actual no hi seria. El millor serà seguir el meu camí i ja veuré on em porta... però... quan hi arribi... no hi haurà marxa enrere.

3 Comments:

Omega ha dit...

Gràcies pel comentari tant extens, Esperit de la natació. Magnolia y los no me olvides (i després Panda) els tinc per recomanació teva i no els he escoltat prou com per deciidri-me a eliminar-los. Sobre l'enterrament, això no ho sap ningú i tu no n'ets l'excepció. Potser demà respondré a la pregunta de l'altra dia.

Moltes gràcies Cassperdut pel comentari, la veritat que per ser una entrada xorra me la vaig cuidar massa :$ Lo de la comprovació de paraules t'ho explico en el teu blog ;)

Cuideu-vos i no feu dolenteries!!

theSpiritOfswiM ha dit...

veig que aixo s'ha turnat mes un diari que un blog... uenu al menys no el deixes apartat....

que podria dir-te per ajudar-te??? que el que necesites ja saps tu lu que és ¿¿oi??

suposu que aniras cap a on et porti el teu destí i el destí va lligat als actes i decisions que prenguis en la vida... axins que aniras cap a on la teva voluntat sigui capaç de portarte.....

Segueix endavant amb la uni, i mira que una de les millors formes de obligarte a anar-hi es fer molts amics a la uni, es un consell.

t'anava a dir que deixesis els videojocs pero m'ho he repensat i crec que hauries de dedicar-li unes hores diaries... y en canvi deixar aixo de l'anime y el warhammer i tot aixo....

i... a vegades seguir el teu camí implíca deixar enrere persones de les quals no voldries separar-te, pero es innevitable, no pots deixar anar el teu futur per mantenir-te al costat de una persona que tindrá un futur si diferent al teu. contrariament al que sempre se'n diu, lo més important a la teva vida has de ser tu, y no els demes...

un salut

att. theSpiritOfSwim

Éfride ha dit...

No deixis allò que creguis que et pot aportar alguna cosa, ara o en el futur. Però tampoc en depenguis. Si no t' agrada el que estudies a la uni, potser hauries de plantejar-te fer una altra carrera...
No miris tant a l' horitzó difús i disfruta tot el que puguis del paisatge que t' envolta. De vegades la filosofia del carpe diem ajuda bastant...8-)

Un petò, cuida't!!