Dos blogs

dilluns, 24 de novembre del 2008

Ja fa temps (a l'agost) vaig comentar que havia fet creat un nou bloc sobre música de títol molt clar i directe: Música i punt. Al cap d'un temps vaig proposar a un parell d'amics l'idea de que compartir el bloc i que quan a un li vingués de gust publiqués una entrada sobre alguna cançó o peça musical. Avui, després de molt parlar-ne hem fet un canvi de nom, d'imatge i també d'idioma però sense deixar enrere l'estil de cadascú. Esteu convidats a passar-hi i si voleu a deixar-hi un comentari per fer-nos saber la vostra opinió ;)

Una altre assumpte que vaig comentar va ser la possible inclusió en aquest blog d'una fanfic (segons la wikipedia: relat de ficció escrit per fans d'una pel·lícula, novel·la, programa de televisió o qualsevol altre treball literari o dramàtic. En aquests relats s'utilitzen els personatges, situacions i ambients descrits en l'història original i es desenvolupen nous papers per aquests personatges) de Harry Potter que vaig començar a escriure en la última classe de castellà de 4t d'ESO (2005) i que forma part d'un bon passat que potser acabarà al 110% quan acabi de publicar aquesta fanfic. Potser quan llegiu el títol us sonarà (existeix aquesta possibilitat i sé que a una persona li serà familiar) però, si el voleu conéixer i, ja de pas, saber de què va, us aconsello que us passeu pel blog que li he creat.

Stop and Play està subjecte a un possible canvi de tipus de lletra, canvi de direcció (en el blog ja hi ha escrita la nova direcció i aquí ja faré els canvis pertinents en el moment oportú) i potser d'alguna coseta més sense gran importància.

Sé que aquest mes no he fet cap entrada de bona qualitat però abans que s'acabi el mes faré l'entrada que vaig anunciar fa unes setmanes i aquesta sí que serà bona. Sé que aquesta entrada és principalment propaganda però volia fer saber que tiro endavant i tot i que no he actualitzat gaire no penso abandonar cap blog.

0 Comments: