La vida

dimarts, 9 de desembre del 2008

Al llarg de la teva vida has conegut a moltes persones: algunes importants per tu, d’altres insignificants, algunes tant marcat més del que saps, d’altres no t’han influït gens, algunes les has odiat, d’altres les has estimat , algunes les has perdut sense ser-ne conscient, d’altres s’han quedat en el camí de manera abrupte, algunes tan fet costat quan més ho necessitaves encara que no en fossis conscient, d’altres t’han acompanyat mentre els hi anava bé tenir-te al seu costat, algunes les has deixat enrere sense saber com i més endavant les has retrobat com si no hagués passat ni un dia, d’altres t’han deixat i les has tornat a veure de casualitat, etc.

També has viscut moltes situacions diferents al llarg de la vida que en el seu moment et van demostrar que eres capaç de dur-les a terme o que, en aquells moments, estaven fora del teu abast. Has experimentat tants sentiments: la por al desconegut, la soledat, l’alegria del retrobament amb qui fa temps que no veus, la felicitat de dir que meravellosa que és la vida, la desesperació de voler fer quelcom i saber que no pots fer-hi res, la tristesa pel que has perdut, el dolor d’una traïció, l’amor de qui t’estima i tants d’ altres que trigaries una bona estona en anomenar-los.

Tot el que t’he dit t’ha fet qui ets i t’ha atorgat un passat que pot ser preciós i et pot ajudar a tirar endavant en moments baixos. Però, quan creus que el millor de la teva vida ja ho has viscut, que el que ha de venir no arribarà a l’alt nivell del que ja has deixat enrere, llavors no hi ha més remei que dir que ja has acabat, ja has tocat fons, t’has deixat vèncer pel teu pitjor enemic; tu mateix.

8 Comments:

Anònim ha dit...

PUES SÍ...TENGO UNA VIDA ATAREADA Y NO SE ME OCURRE NADA MEJOR PARA ESCRIBIR... xd

ty ha dit...

Hola, me alegra que te haya gustado mi blog. Te invito a que visites ese, y el resto de blogs que tengo, cuando quieras. Y sobre todo, a que me comentes en ellos.

Este post me ha parecido muy interesante, pues reflexionas sobre algo en lo que no todo el mundo se para a pensar.

Be7ts!

Farbalà ha dit...

M'agrada molt el teu bloc i la teva forma de pensar... A voltes molt semblant a la meua... Però et vull dir que tot i que penses que has tocat fons un fet, una persona, una mirada... t'influeix, et canvia i llavors... Llavors ja no penses que has tocat fons i descobreixes un nou tu mateix, per que al menys jo, no hi ha dia en que no em conegui un xic més i mira que he pensat cops que he tocat fons i que ja no vaig enlloc...

Éfride ha dit...

La vida es una història que no té en compte si la seva trama és interessant. És per això que és la més imprevisible.

Pensa que quan toques fons es molt difícil no moure't, ni que sigui una mica. I només ho pots fer cap amunt ^^

Sort!

Tyna ha dit...

Hola!
Quant de temps!!
Però ara tinc un petit moment de descans i m'he passat per aquí, a veure què tal.
M'ha agradat molt el teu text, i tot el que dius és veritat.

M'agrada com escrius.

Ens llegim!

Un petó*

theSpiritOfswiM ha dit...

hooooooooooolaaaaaaaaaa!

pues estaba sin conexion al mundo!!! (ayer actu desde la uni... suerte que yo previsor ya la habia dejado preparada xD)

bueno pues despues de leer tu ¿interesante? texto te pregunto: ¿que tipo de persona he sido YO para TI?

Y esperando alguna respuesta te informo que lo mejor está por venir!!! Porque si de algo no vas a poder disfrutar 'nunca' es de lo que ya ha pasado. Puedes disfrutar de lo que ha dejado l pasado, del presente y de lo que ha de venir pero no de lo que ha pasado. Asi que olvidalo y empieza a pensar en tu proxima aventura!!!!

Por cierto como te va la uni??? aver si te conectas y ablamos algun dia.... aunque esta semana estoy de examens pero este martes lo tengo libre TODO EL DIA.

bueno ciudate xaval

ATT. el rafa

theSpiritOfswiM ha dit...

estas tan atareado que no puedes actualizar??? vaya vaya... igual con el de musica.

el proximo lunes te toca a ti la seccion ¿te acuerdas? Creo que la mia de hoy te gusta bastante.

nos vemos esta noche ¿no?

enga

Tamy ha dit...

Hey!!!
Pues si que llevas siglos sin actualizar...serás...:@ jajaja
Bueno es comprensible...los examenes y tal...
Por cierto que vayan bien que seguro apruebas ;)

Nos vemos!!