Tres premis

dimecres, 4 de març del 2009

Si algú em digués que rebré un premi pel meu blog no m'ho hauria cregut, no perquè no em fes il·lusió (me'n fa molta) sinó perqué considero (i sé) que hi ha blogs molt, però que molt millors que el meu. Però en fi, l'Anne de Luz de Luna ha considerat que El meu món era digne d'aquests premis i des d'aquí li agraeixo molt que me'ls hagi donat i la convido a continuar passant per aqui per comprovar com evoluciona aquest trosset de vida.

Premi dardo i premi oro:


Premi Este blog é uma jóia:


Si no m'equivoco quan hom rep un premi informa que els ha rebut i agraeix a la bona ànima que els hi ha donat. I al final els dóna a unes quantes persones més depenent del premi en qüestió:

Els dos primers s'han d'entregar a 15 companys i el tercer a 10 miraré de repartir-los tan bonament com sàpiga ;)

1. El llibre sense tinta: sembla que la Tyna abandona el blog temporalment però espero que torni per poder llegir sobre aquelles que li criden l'atenció, li agraden, els seus escrits. Blog molt amè i interessant.
2. Equivocaciones varias: un bon lloc per comprobar la bellesa de les paraules i la seva capacitat d'emocionar. Records, experiències, reflexions. Un lloc viu que es mereix una visita i una altra. L'única pega és la freqüència d'actualització ;)
3. Mañana no llegará hasta que no vivas el presente: Dels blogs que conec (són pocs) aquest és el que ha patit més canvis de nom. La seva gràcia és d'aquelles que no l'entens però que t'empeny a veure cada nova entrada amb la seguretat que et sorprendrà d'alguna manera o altre.
4. Cuaderno de historias: Textos de diversos tamanys amb una qualitat sorprenent. El temps que hi passis és temps ben aprofitat. Estàs trigant a anar-hi!!
5. Amb peus de plom: Què hi trobaràs? Diversos textos (sobretot poemes) amb els quals et sentiràs identifcat o sinó els trobaràs interessants.
6. Mis reflexiones: La veritat és que fa poc que el conec però pel que vist és molt bo i imprescindible llegir-se els comentaris ;)
7. In the curve of moon: Reflexions, escrits i dibuixos de l'autora entre altres continguts que ens obren la porta al seu món.
8. ¿Sabías qué...?: Aplicació real del refrany A la cama no te irás sin saber una cosa más. Suposo que no fa falta que us digui que la seva visita és molt interessant i recomanable.
9. Amb P de pergamí: Un blog jove que promet força però que encara no acabo de veure cap on anirà.
10. "... Somnis entre boires..": No sé si es tracta d'imatges que acompanyen un comentari simpàtic o al revés o potser ens trobarem amb alguna cançó. No ho sé però espero és un d'aquells blogs que et distreuen i els trobes especials.

Sé que no són 15 blogs però dels que segueixo aquests són els únics que encara estan en actiu o pot ser que els seus autors no els hagin abandonat. Si no us és molta molèstia espero que seguiu amb els premis de la manera recomanada:

1.Exhibir les imatges dels premis.
2.Fer un enllaç al blog que t'ha premiat.
3.Premiar 15 blogs (dos pels primers prems) o 10 blogs (en l'últim premi) i avisar-los.

Tal com em va recordar theSpiritOfswiM fa força que no acompanyo les entrades amb un tema musical i avui trobo que és el moment adequat per deixar-vos amb Fanfare:



La idea d'aquesta peça m'ha vingut avui dinant amb un parell d'amics friquis i rient per culpa d'un fals somni jj

5 Comments:

ty ha dit...

Hola Omega!
Vaja, m'han donat el mateix premi dues persones distintes en el mateix dia.
Moltes gràcies per recordar-te de mi. Em fa molta alegria.

Ens llegim!

Besets,
Sara.

Omega ha dit...

Sara, m'alegra saber que no estic sóc l'únic que pensa d'aquesta manera. Em sap greu recóneixer que faig servir la paraula "pendrive" però no ho faig perquè soni bé o estigui guai. Perdó!! Volia dir "cool", no em pegueu! No!

Anne, gràcies pel regalet espero que a tu et fes tanta il·lusió rebre'l com a mi.

Gràcies pels comentaris!!

CUideu-vos molt!!

Omega

PD: Te m'has adelantat Sara! jj

theSpiritOfswiM ha dit...

pues me a sorprendido esta entrada... en parte porke hayas recibido tu el premio... en parte porke me hayas dado un premio a mi...

y sobre todo porke no le hayas dado ninguno a nuestro blog de musica, ke kreo ke si merece muchos!!!

ueno pos pasate por el mio y comenta mi nueva entrada, la e echo especialmente pa ke no te guste xD

Tamy ha dit...

Gracias por el premio!! :O
cual de los dos me tengo que cojer?:S
Muy bonita y cierta (si lo se! intento actualizar cuando me inspiro...es lo que hay...) la descripcion que has hecho de mi blog! Gracias!

El Rafa tiene razon eh, el premio no se lo merece su blog sino el de musica que es mas suyo q de ninguno pero bueo ya le dare yo algun premio q tng algunos q repartir ya jeje...

Andrea Kruithof ha dit...

moltes gràcies omega , que ilu! la veritat, no ho haguera dit mai ;)
un beset!