Humor?

dilluns, 15 de juny del 2009

Saps, lector? Pròximament escriuré un text sobre tu. Sí, ho has llegit bé. Potser et preguntaràs de què anirà l'entrada i si hi penses es podria donar el cas que se t’acudeixi que parlarà sobre la relació que s’estableix entre l’autor d’un blog i la gent que el comenta. No, aquesta resposta seria errònia, tractarà de com pot saber la gent fins a quin punt s’assemblen a tu. Però no et pensis que ho faré en plan de XY és un tipus de plena confiança que sap pensar i té una opinió molt interessant. No, perquè ho entenguis bé et posaré l’exemple d’un boig, explicaria que és un boig, quins símptomes presenta la bogeria i fins a quin extrem pot arribar. En definitiva et descriuré com si descrivís a un idiota, assassí, psicòpata, criminal, deficient mental... Com pots veure XY no és res més que un adjectiu. No... no m’acaba de convèncer potser seria millor si el faig sobre la teva mare (no la conec però tan és) sobre els càstigs que et posa, que m’imagino que són dignes d’un discurs còmic, d’aquells que quasi tothom riu perquè ho ha dit fulano o perquè és un discurs còmic i fan gràcia tot i que una petita part (per desgràcia) de la població no s’empassa qualsevol merda i es pregunta si realment a algú li ha fet gràcia. Podria ser que la teva mare et castigués sense deixar-te beure Guiness (no, suposo que no ho deu haver fet ja que no hauries pogut sobreviure), potser diré que et llença tota la roba de puteta que tens (vaja, que et tira tota la roba que tens) i et fa posar un hàbit de monja, és clar que això et fotria caxonda i aniries ràpidament a la Rambla a guanyar alguna pela que el tabac és car. Què estic dient!? Segur que t’obligaria a veure Naruto en versió original i sense subtítols, és clar que segurament trencaries la tele. No sé... aquest tema tampoc em convenç potser escriuré sobre la manca d’humor que pateixes i la ràbia i els instints assassins que tens que estic segur que algun dia et portaran pel mal camí sinó em fas cas ja que jo sé més que tu i sóc un model a seguir. Parlant del psicòpata que ets... aquest seria un bon tema, podria escriure sobre la manera en que penses matar-me o dels intents que has fet fins ara i ja posats també podria explicar què vaig fer per sortir-ne viu. Tot i que la veritat em pregunto que faries sense mi, segurament estaries tot el dia tancat a casa davant d’una pantalla o amb la família, amb el mòbil apagat (no fos cas que algú volgués parlar amb tu) i responent amb agressivitat a qualsevol correu que t’enviïn.

Vull que sàpigues que tot el que he escrit és el que penso fer amb algun/a lector/a del blog que hagi deixat almenys un comentari i hi hagi parlat almenys un cop (sigui virtualment o en persona). Suposo que si et trio no t’enfadaràs perquè saps que és broma i que amb aquesta paraula: “broma”, tinc dret a dir tot el que vulgui al cap i a la fi, quina culpa tinc si “tot” no et fa gràcia i si et dic segons què t’enfades?

Probablement aquesta entrada és de molt mal gust però voldria que comentessis que et semblaria si decidís fer el que he dit i et triés a tu.

Títol: La realitat
Grup: Teràpia de Shock
Àlbum: Escapa't amb mi!



"I disfrutar del que hi ha, que si els amics, que si els amants, que sempre vénen i se'n van"

5 Comments:

Omega ha dit...

Gràcies pel comentari theSpiritOfswiM ;)No et preocupis el que hagi de passar passarà i el que penso publicar es publicarà.

Els comentaris comentaris que m'has deixat te'ls contesto en la seva entrada original ;)

none ha dit...

Vaja, dubto que m'ho puguis escriure a mi, ja que no hem parlat mai... Almenys que jo sàpiga xD

Però bé, igualment estaré esperant aquesta entrada, sembla molt interessant!

Sort!

Cristina ha dit...

Ei! Un parèntesi abans de comentar la teva entrada: saps que teràpia de shock és un grup de per aquí al meu poble? :P

Ara sí, deu n'hi do amb l'entrada. També l'esperaré, a veure què tal jeje

Per cert, sóc l'Anne (de Luz de Luna), que m'he fet un blog nou ;)

Vagi bé!

theSpiritOfswiM ha dit...

ai. ja la em fet grossa. hauria d'haver llegit això abans.

m'estic rumiant ke dirte. saps? t'entenc! jo t'entenc! Pero he de dirte una cosa que acostumo a dir a persones a les ke els passa coses similars. Et dic que NO TENS DRET A QUEIXAR-TE!!!

Espera, no t'enfadis més. Deixa que m'expliqui. Pasa que quan van començar totes aquestes 'brometes' tu no vas fer res per evitar que seguis i fos cada cop a mes. Simplement vas callar, preferies quedarte a casa que sortir, dir unes paraules ben dites (compte que tu et pases. ben dites no vol dir amenaçar o violencia), i aconseguir que el tema desapareixes.

Yo te apoyo en lo de las bromas de tu madre, y te ayudaré a zanjarlo si alguna vez apareces. Pero en cuanto a las bromas sobre tu sicopatia, creo que le estas dando demasiada importancia. Y mira, antes, cuando te decia que te comprendia, no lo decia por decir, de hecho te puedo demostrar que estoy en la misma situacion que tu, porque mis compañeros de piscina me consideran desde junio de 2005 un asesino sicopata como tu, lo puedes comprovar aqui:

http://www.fotolog.com/born_to_swim/33624968

Y yo no le e dado mucha importancia, de hecho he continuado yo haciendo las bromas mas grandes sobre mi, hasta que he pasado a ser el heroe asesino sicopatico!!!
Lo que quiero que veas es que si tus amigos hacen alguna broma sobre ti, por muy pesada que sea, ponerte a la defensiva nunca ayuda, porque vas a conseguir que sigan y sigan a peor. Ya te dije lo que debes hacer. FRASES INGENIOSAS!!!!
En cuanto a las bromas sobre la familia, es algo que deberias zanjar al momento, no dejar que vayan a mas. Y por parte de ellas esta muy mal. Pero ya las conoces... o no.

*

Volviendo a la parte simbolica de la entrada, a mi me encantaria que hicieras una entrada sobre mi, tipo como la que has visto en el fotolog de mi club o esta otra que hicieron despues cuando me compre la moto:

http://www.fotolog.com/born_to_swim/42302389

Me encantaria!! Como un regalo jeje no??

Bueno, aora te comento la otra entrada y te digo algo que tengo ke decirte.

Omega ha dit...

Tota l'entrada era broma però partint d'un fet real. En cap moment vaig pensar de fer l'entrada que us deia i que veig que esperàveu :$

nine_lifes', que jo sàpiga no em parlat però encara que et conegués de fa anys no ho faria.

Cristina, primer et responc el parèntesis ;) No, no ho sabia de la mateixa manera que tu no sabies que no havia escoltat cap cançó del grup fins que vaig trobar aquesta cançó per a l'entrada.
Ja veus que no he fet l'entrada que esperaves i ja saps el perquè. Ja sé qui ets, el que no recordo és si ho vaig saber per aquest comentari o pel teu blog, crec que per l'última via.

theSpiritOfswiM, sense mals rotllos ni res cadascú és com és i fa amb la seva vida el que fa. M'has sorprés amb una cosa que has dit. Sobre les entrades aquestes i que te'n faci una, ja ho veurem però per si es dóna el cas espera't assegut que si no et cansaràs.

Gràcies pels comentaris!